Inschrijving gratis licentie voor 1 maand op  MZO-online

Dank dat u gekozen heeft voor een licentie op het Motivatiezelfonderzoek.

Voor de aanmaak van een login op het MZO-online systeem hebben wij uw gegevens nodig. Ook verzoeken wij u de gegevens van de onderwijsinstelling (schoollicentie) of het bureau (bureaulicentie) waarvoor u werkt op te geven. U krijgt binnen twee dagen de persoonlijke logingegevens voor het MZO-online systeem per mail toegestuurd. Daarna kunt u uw gegevens en inlog zelf beheren.

Waarom hebben we uw gegevens nodig?

De gegevens die u hieronder invult worden gebruikt voor de aanmaak van deze login, het beheer van uw screenings en het versturen van de regelmatige nieuwsbrief voor gebruikers. Vult u alle gegevens a.u.b. correct in. Indien u onjuiste gegevens invult kunnen wij u helaas geen inlog verstrekken. Wij vinden de privacy van onze gebruikers belangrijk en doen er alles aan om die zo goed mogelijk te beschermen. U kunt zich altijd afmelden voor het gebruik van de proeflicentie door ons een mail te sturen naar info@bureauperspectief.nl U kunt uw eigen gegevens bovendien zelf inzien en beheren evenals de gegevens van uw leerlingen.

Particulier, instituut of school?

Als u zich als school inschrijft krijgt u een schoollicentie met 35 gratis screenings. Daarmee kan een klassenscreening van één klas worden uitgevoerd. In dit geval is het belangrijk dat u gemachtigd bent om u als contactpersoon van de school in te schrijven en dat u de gegevens van de school correct invoert. Als u zich als particulier, zelfstandige of huiswerkinstituut inschrijft krijgt u 5 gratis screenings.

Wat krijgt u precies?

Deze inlog is onderdeel van een gratis proeflicentie die één maand geldig is. Deze licentie geeft u gratis toegang tot onze zeer uitgebreide internetapplicatie MZO-online. U kunt daarin uw eigen cliënten beheren, leerlingen/studenten toevoegen en de screenings en andere rapporten downloaden. Daarnaast krijgt u van ons een aantal gratis credits, waarmee u screenings kunt uitvoeren. Bij elke screening wordt 1 credit afgeschreven. U heeft verder toegang tot de handleidingen voor het gebruik.

Wat gebeurt er na 1 maand?

Na 1 maand krijgt u een mail dat uw licentie afloopt en de mogelijkheid om uw inlog te behouden en een betaalde licentie te nemen. Als u niets doet stopt de licentie automatisch, zonder verdere verplichtingen. Bovendien worden uw gegevens en de door uw cliënten ingevoerde gegevens automatisch gewist.

AAN DE SLAG! Ervaar het zelf.

Schrijft u zich nu hieronder in. Probeer het MZO uit met UW leerlingen of studenten! De resultaten zullen u verrassen.


De algemene gebruikersvoorwaarden kunt u nalezen op onze website

 
* geeft verplicht aan
Het is essentieel dat u een correct en bestaand e-mail adres invoert dat hoort bij de onderstaande naam.
Vul een geldig adres in. Indien u een instelling opgeeft is dit het adres van de instelling.
Vul hier een geldige naam in. U bent de contactpersoon.
Indien u dit veld invult gaan wij ervan uit dat u medewerker bent van deze instelling. Uw account krijgt de naam van de instelling.
Vul een geldig adres in. Indien u een instelling opgeeft is dit het adres van de instelling.
Vul een geldig adres in. Indien u een instelling opgeeft is dit het adres van de instelling.
Dit telefoonnummer moet correct zijn en horen bij bovenstaande contactpersoon.
Indien u een onderwijsinstelling invoert vinden wij het prettig als u ook het centrale nummer van deze instelling opgeeft.
Indien u een onderwijsinstelling/bureau of school invoert zien wij hier graag het website adres.
We bieden in deze gratis versie twee verschillende vragenlijsten aan. Een voor scholieren uit het VO en een voor studenten van het HBO of WO.

Bureau Nieuw Perspectief gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt voor het gratis gebruik van onze services. U wordt daarmee behandeld als een toekomstige klant. U krijgt uw eigen beveiligde inlog waarmee u al uw gegevens zelf kunt beheren en ontvangt van ons de gebruikersnieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp